Welkom bij administratiekantoor "Blume Administratie & Advies"

Bent u ZZP-er of MKB-er en zoekt u een administrateur die met u meedenkt, een persoonlijke laagdrempelige benadering heeft, u proactief adviseert en scherpe tarieven hanteert...... dan bent u bij Blume Administratie & Advies aan het juiste adres.

"Grip op uw zaak ...... samen zorgen wij ervoor!"

Mijn visie

U als ondernemer bent trots op uw bedrijf en steekt daar veel tijd en energie in. Het bijhouden van de administratie en het doen van belastingaangifte vindt u lastig en tijdrovend. Het is dan prettig als een deskundige administrateur dit volledig van u overneemt en actief met u meedenkt over vragen die voor uw bedrijf relevant zijn. Denk hierbij aan investerings- en financieringsvraagstukken, kostenreductie mogelijkheden, opbrengstoptimalisatie, methode van afschrijven op uw bedrijfsmiddelen, optimalisatie van uw debiteuren en crediteurenbeheer, belastingkwesties, reserveringen etc. U wilt op het juiste moment de juiste beslissing nemen op basis van actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie. Hierbij wil ik u graag van dienst zijn als uw administrateur, adviseur en sparringpartner, zodat u wel meer tijd overhoudt voor activiteiten waar u goed in bent, namelijk het runnen van uw bedrijf! Anders gezegd: "Grip op uw zaak .... samen zorgen wij ervoor!"

Blume Administratie & Advies - www.blumeadministratieenadvies.nl

Mag ik mij voorstellen?

Mijn naam is Fred Blume, ben 62 jaar, getrouwd en heb 2 dochters. Ik heb een klassieke administratieve opleiding genoten (PD, MBA, SPD deel I en II). Eind 2012 heb ik mijn Certified Internal Auditor (CIA) diploma gehaald. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als administrateur en interne accountant bij een grote financiële instelling.

Ik vind het belangrijk een goede klik te hebben met mijn klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Eén passie hebben we in elk geval gemeen, namelijk het drijven van een eigen onderneming!

In een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kopje koffie, bespreek ik graag met u wat ik voor u kan betekenen.

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Ik kan u helpen bij het inrichten, uitvoeren en controleren van uw boekhouding en salarisadministratie. Ik stel periodiek rapportages op over de financiële situatie van uw onderneming. Ik verzorg voor u tijdig de verplichte aangifte BTW, loonheffing en Inkomsten Belasting (IB) en Vennootschapsbelasting (VPB) aangifte. Heeft u behoefte aan advies dan bent u bij mij aan het juiste adres. Advisering is standaard onderdeel van mijn administratieve dienstverlening en dus gratis!

Klik op: "Naar Diensten" voor een overzicht van en een toelichting op de door mij aangeboden diensten. In een vrijblijvend oriënterend gesprek ga ik graag samen met u na welke dienstverlening het beste bij u past. Zo komen we altijd tot een optimale maatwerkoplossing.

Wat zijn de kosten?

Voor de administratieve diensten hanteer ik heldere en scherpe abonnementstarieven per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u weinig transacties, dan gelden voor u gereduceerde tarieven. U heeft bij Administratie Blume & Advies al een Online Compleet abonnement van € 85,- per maand.

Klik "Naar Tarieven" om alle mogelijkheden te bekijken. In een vrijblijvend oriënterend gesprek wil ik graag met u nagaan welk abonnement het beste bij u past.

Bent u een startende ZZP-er?

Heeft u nog geen bedrijfs- of ondernemingsplan klaar of wilt u uw plannen beter financieel onderbouwen? Heeft u nog niet nagedacht over hoe u uw administratie zo optimaal mogelijk kunt inrichten en welke informatie u hieruit wilt halen? Wilt u zelf de administratie gaan voeren of toch uitbesteden? Wilt u hierbij uw boekhoudkundige kennis aanscherpen? Bij al dit soort vragen kan ik u helpen de juiste antwoorden te vinden. Als u optimale ondersteuning wilt bij de start van uw bedrijf.....maak dan een vrijblijvende afspraak of bel 06-28077215.

Speciale kortingsactie voor startende ZZP-ers

Bent u pas gestart met uw bedrijf, dan zijn uw inkomsten vaak onregelmatig en meestal nog niet op het gewenste niveau. Als starter heeft u een speciale kortingsregeling. U krijgt dan 20% korting op alle abonnementstarieven voor de duur van 6 maanden vanaf de startdatum van uw bedrijf!